Echipa noastra

Construction 2

Firma MODIMOROM Cons S.R.L. desfasoara proiecte de amploare la care contribuie prin experienţa  tehnica  a  specialistilor  sai,  la  coordonarea  eficienta  a  proceselor  de  executie  si incadrarea in termenele de livrare angajate.

Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de livrare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand societatea MODIMOROM Cons S.R.L. ca una dintre cele mai competitive de pe piata.

Perfectionisti care admit doar:

  • Servicii impecabile, fara jumatati de masura, fara superficialitate
  • Proiecte viabile, bazate pe managementul calitatii
  • Cele mai bune sisteme si echipamente
  • Parteneriate durabile bazate pe respect reciproc

Prezentare video

Strategia si Obiectivele Societatii

image_13940214989_slider-engineer-at-a-construction-site

Unul dinte obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul pardoselilor, a domeniilor conexe si a noilor tehnologii aparute.

Misiunea fundamentala a societatii MODIMOROM Cons S.R.L. este de a face o diferenta printr-o contributie pozitiva in viata comunitatii, fiind un permanent exemplu de profesionalism si calitate in executia de pardoseli.

Misiunea noastra este executia de pardoseli de inalta calitate pentru pietele locale si internationale, initiativa si efortul pentru sustinerea clientilor si angajatilor nostri, spre satisfacerea intereselor partilor implicate.

Firma MODIMOROM Cons S.R.L. desfasoara proiecte de amploare la care contribuie prin experienţa tehnica a specialistilor  sai, la coordonarea eficienta a proceselor de executie si incadrarea in termenele de livrare angajate.

Angajamentul nostru

MODIMOROM  Cons S.R.L.  are in vedere cresterea  prestigiului  dobandit  de organizatie  fata de clienti, prin realizarea de servicii de inalta calitate. Preocuparea pentru calitate este prioritara in intreaga  noastra  activitate.  Calitatea  reprezinta  o  conditie  absoluta  vizind  succesul  in  afaceri. Strategia in domeniul calitatii se bazeaza pe urmatoarele directii:

  • Satisfacerea  exigentelor  CLIENTILOR  nostrii  prin  abordarea  in  mod  realist  a  fazelor  de contractare, proiectare, executie si garantie.
  •  Imbunatatirea   permanenta   a   eficientei   Sistemului   de   managenent   al   calitatii   si   a performantelor organizatiei, prin analize periodice si construirea de programe viabile.
  •  Aplicarea unui management suplu si inovator al carui deziderat constituie stabilirea unor punti de comunicare stabile intre toti coordonatorii de departamente.
  •  Optimizarea   nivelului   calitativ   al  serviciilor   prestate   si  a  eficientei   economice,   prin cresterea responsabilitatilor si a competentelor echipelor de lucru, compartimentelor de coordonare si stimularea initiativei personale.

Motivarea personalului pentru a realiza CALITATEA DE PRIMA DATA, DE FIECARE DATA ! Pentru  aceasta, Directorul General se asigura ca toate dispozitiile din manualul calitatii traduc in fapte politica stabilita in domeniul calitatii si urmareste ca toate ordinele si masurile referitoare la calitate sa fie respectate. In elaborarea si aplicarea acestei politici, este mandatat Managerul Sistemului de Management al Calitatii, cu autoritatea si responsabilitatea verificarii stadiului de implementare  si a imbunatatirii  continue  a sistemului  de management  al calitatii  in MODIMOROM Cons S.R.L., in concordanta cu cerintele ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004, avand in acest sens deplinul sprijin si acces la Directorul General.